Érdekességek, filmek, történelem, közélet

panelmedve

Üdvözlünk a Panelmedve blogon!

2021. május 27. - Panelmedve

Isten hozott blogomon!

A panelmedve a hírek, aktualitások, történelmi különlegességek, világ-trendek és új filmek virtuális verőéren tartja mancsát és így készíti el bejegyzéseit, érdekességekkel fűszerezve azokat (vagy legalábbis erre nagyon törekedve). Ami a témákat illeti: leginkább aktualitásokról, történelemről, társadalmi és egyéb jelenségekről, filmekről és érdekességekről olvashatsz itt, de nyitva marad annak lehetősége is, hogy később bővüljön a paletta. Térj tehát vissza időnként, várlak szeretettel!

A panelmedve kellő kényelem és törődés esetén elérheti a 110 kilogrammos testsúlyt és a 183 centis termetet. Leginkább panellakásban szeret élni, fő tevékenysége pedig az internetezés, blogolás, hírolvasás, kommentelés illetve filmnézés. Írásai mindig őszinték és igényességre törekvőek. Tarts vele, ha értékeled ezeket a dolgokat és neked is széles az érdeklődési köröd. 

Aláírás: Egy értelmiségi blogger, csekély megbecsültséggel viszont világra nyitott hozzáállással, némi történelmi tudással, humán-lexikális ismeretanyaggal, logikai pozitivizmussal, 4-5 évtizedes élettapasztalattal és egy szekrényben porosodó bölcsész diplomával, szerény körülmények között, de mindig újratöltődő lelkesedés birtokában. /2021 a könnyek és az új kezdet éve/

***

panelmedve_alsosor.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://panelmedve.blog.hu/api/trackback/id/tr6216573232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása